1 lutego 2019
Relacja z finału Bocuse d’Or 2019

W dniach 26-30.01.2019 r., podczas światowych targów gastronomicznych Sirha w Lyonie, Akademia Bocuse d’Or Poland promowała na swoim stoisku polskie produkty, kuchnię i tradycyjne smaki! Przez kilka dni mieliśmy okazję być częścią strefy Have a Taste of Poland, a także obserwować zmagania polskich cukierników podczas finału Coupe du Monde de la Patisserie. Jesteśmy dumni, że nasze pieczywo cieszyło się tak ogromnym zainteresowaniem wśród zwiedzających, a także doskonale komponowało się z serwowanymi polskimi daniami!

Za niezapomniane doznania kulinarne oraz fantastyczną atmosferę podczas wydarzenia dziękujemy wszystkim członkom Akademii Bocuse d’Or Poland, a w szczególności Prezesowi Jackowi Krawczykowi oraz wspaniałym szefom kuchni: Adamowi Chrząstowskiemu, Łukaszowi Konikowi, Tomaszowi Milewskiemu oraz Michałowi Soliwodzie.

Zachęcamy do zapoznania się z wyjątkową video relacją z Lyonu.

Szczegółowe informacje na temat działalności Akademii oraz konkursu dostępne są na oficjalnej stronie Bocuse d’Or Poland.

Archiwum aktualności

Chcesz wiedzieć więcej?

Skontakuj się z nami!


Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w związku z wysłaniem zapytania przez formularz kontaktowy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Zostałem/łam poinformowany/a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania oraz żądania zaprzestania ich przetwarzania.
Administratorem danych jest Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, tel. 22 771 69 00.

Inter Europol S.A.

Ul. Słoneczna 22

05-270 Marki

Polska

 

Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy

XIV Wydział Gospodarczy

KRS 0000674460

 

NIP 526-03-01-089

Regon 001391853

BDO 000017332

Informujemy, że korzystamy z plików cookies