22 marca br., podczas 22. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2018 – najważniejszych i największych targów branży HoReCa, odbyła się 10. jubileuszowa edycja autorskiego konkursu Roberta Sowy „Kulinarny Talent”. Uczniowie dwunastu szkół gastronomicznych z całej Polski, wyłonieni w preselekcjach stanęli do walki o prestiżowy tytuł, który otwiera im furtkę do przyszłej kariery w branży gastronomicznej. Event poprowadzili Robert Sowa i Krzysztof Ibisz, dopingując młodych kucharzy w wyścigu o dobry smak, czas i walory estetyczne.
Nasza firma była nie tylko jednym ze sponsorów konkursu – zaznaczyliśmy swoją obecność prezentując podczas wydarzenia nasze gorące nowości oraz flagowe produkty. Event bogaty był w liczne pokazy i degustacje, a publiczność i goście konkursu mogli skosztować m.in. naszych słodkich i słonych przekąsek oraz mini burgerów, których bazą była nasza nowość – bułeczka hamburgerowa mała maślana.
Wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko serdecznie dziękujemy!