Po raz czwarty mieliśmy przyjemność uczestniczyć w Kongresie Szefów Kuchni, który odbył się 12 października 2021 r. w EXPO XXI Warszawa. W oczekiwaniu na wydarzenie, staraliśmy się w czasie pandemii wyjść naprzeciw wymaganiom naszych Klientów i dzięki temu w trakcie Kongresu mogliśmy zaprezentować szeroki wachlarz nowych produktów, począwszy od kolorowych bułek burgerowych – czarnych, barwionych węglem roślinnym i różowych, które swój kolor zawdzięczają dodanemu sokowi z buraków, po chleby tostowe oraz drożdżówki gotowe do spożycia po rozmrożeniu, a skończywszy na słodkich i wytrawnych mini ślimakach w wielu smakach do wyboru.
Dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko i sprawili, że ten dzień był dla nas jeszcze bardziej wyjątkowy😀 Cudownie było się spotkać na żywo w tak zacnym gastronomicznym gronie po niemal dwóch latach przerwy!